Trabzonspor Kopenhag maç sonucu ve özeti: 0-0

Trabzonspor Kopenhag maç özeti izle Exxen! Türkiye Ülke puanı ne oldu? Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor seyircisi önünde Danimarka ekibi Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak gruplara gitme şansını ıskaladı. Bordo mavililer 2-1’in rövanşında Trabzon’da aradığı tek golü bulup maçı uzatmalara taşıyamadı ve Devler Ligi’ne veda etti.

Trabzonspor Kopenhag maç özeti izle Exxen! Türkiye Ülke puanı ne oldu? Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor seyircisi önünde Danimarka ekibi Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak gruplara gitme şansını ıskaladı. Bordo mavililer 2-1’in rövanşında Trabzon’da aradığı tek golü bulup maçı uzatmalara taşıyamadı ve Devler Ligi’ne veda etti.

Şampiyonlar Ligi play-off turundaki temsilcimiz Trabzonspor, 2-1 rövanş maçında seyirciler önünde Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak Devler Ligi’ne veda etti.

Akyazı Stadı’nda taraftarlar önünde oynanan karşılaşmayı büyük umutlarla kapatan Kopenhag maçına hakim olan bordo mavililer, aradıkları golü bir türlü bulamadı.

İlk yarıda Djaniny ile yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamayan Trabzonspor’da Kopenhag kalecisi M.Ryan, Cornelius’un müthiş kafa vuruşunda gole izin vermedi.

Trabzon’a 2-1’lik skor üstünlüğü ile gelen Kopenhag, bordo mavililere gol fırsatı vermedi. 1-0’a uzatılacak olan maçta tribünlerin doluluk talebi, istediği tek gol bir türlü gelmedi.

75’te Enis Bardhi korneri iyi bir şekilde ceza sahasına ortaladı. Topa iyi hakim olan Stefano Denswil kafadan şutunu çekti, rakibe çarpan top kaleye gitti ancak kaleci son anda elini uzatıp şutunu çekti. top çizgiden çıktı.

Karadeniz Fırtınası’nın kırılma noktası olan bu pozisyonun ardından Kopenhag adeta etten bir duvar ördü ve Şampiyonlar Ligi biletini almayı başardı.

Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Trabzonspor, bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi yolunda yoluna devam edecek.

Trabzonspor Kopenhag maç özeti

MAÇTAN DAKİKALAR:

1‘ Mücadelenin hakemi Danny Makkelie ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

2‘ Abdülkadir Ömür ceza alanına girerken içerdeki Bardhi’ye attı, başarılı oyuncu sağ ayağıyla dar açıdan sert vurdu ve top üstten dışarda.

NET POZİSYON KAÇTI!

6‘ Trabzonspor kontratağında sol kanatta topla buluşan Djaniny hızlıca ceza alanına girdi, çaprazdan şutunda kaleci Ryan gole izin vermedi. Çok net bir pozisyondu…

11‘ Kopenhag sağ kanattan tehlikeli geldi, yerden içeri çevrilen topta Rasmus Falk sektirerek vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

20‘ Larsen sağ kanattan ortaladı, ceza alanı arka direğinde Cornelius iki kişinin arasından iyi yükseldi vurdu ancak kaleci Ryan kornere çeldi.

21‘ Korner kullanıldı, Bartra bu kez vurdu kafayı ancak aut.

24‘ Abdülkadir orta alanın sağından kazanılan serbest vuruşu kullandı, ceza alanına Djaniny kafayı vurdu ancak farkla aut.

36‘ Önce sol kanattan Eren ortayı kesti, Dorukhan kafayı vurdu ancak bu şut kaleye doğru gitmedi, Djaniny sağ taraftan topun çıkmasını engelledi ve içeri ortaladı, Cornelius kafayla arkaya çevirdi, Bardhi müsait pozisyonda çok etkisiz bir şut çekti, top kaleci Ryan’da kaldı.

39‘ Sağ kanattan Daramy ortaladı, ceza yayı üstünde Pep Biel vurdu, top dışarda.

UĞURCAN BAŞARILI!

40‘ Sağ kanattan Diks ceza alanına ortaladı, Lerager bomboş pozisyonda kale dibinde zor şartlarda vurdu, Uğurcan başarılı. Kopenhag için net bir fırsattı.

YAN AĞLARDA!

41‘ Bardhi bu kez sol çaprazdan vurdu, top yan ağlarda.

45‘ İlk devrenin sonuna +2 ekleniyor.

İlk yarı sona erdi.

59‘ İkinci yarıda tempo ilk devreye oranla daha düşük.

64‘ Fırtına sağ kanattan korneri kullandı, ön direkte Dorukhan şık bir şekilde topu topuğuyla kaleye göndermek istedi ancak isabet sağlayamadı.

​​​​​​​

NET FIRSAT KAÇTI!

68‘ Trezeguet ceza sahasının solunda topu iyi saklayıp, rakibinden kurtardı ve yerden içeri çevirdi, Cornelius da markajdan kurtuldu, çaprazdan vurdu ancak yandan aut. Net bir fırsat daha kaçtı!

RYAN’DAN HARİKA KURTARIŞ!

75‘ Bardhi sağ kanattan korneri kullandı, Denswill kafayı vurdu, top Zeca’ya çarpıp yön değiştirdi ama Ryan müthiş çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Futbol Haberleri